Close

Over ons

ParkGym is het nieuwste sportcentrum van Noordoost-Friesland waar we het nèt even anders doen. Wij vinden persoonlijkheid en je goed voelen enorm belangrijk. Bij ons ben je geen nummertje, maar kennen we je bij naam. 

Wij vinden dat niet altijd het prestatiegerichte op nummer één hoeft te staan; maar lekker in je vel zitten en je goed voelen vinden we minstens zo belangrijk. Kom eens vrijblijvend langs en ervaar het verschil. ParkGym: het nieuwe, unieke sportcentrum van Noordoost-Friesland waar jij je thuis voelt.


Onbeperkt sporten bij ParkGym, dé sportschool van Dokkum e.o. 


Zoek je een sportschool in Dokkum, dan is ParkGym de place to be! ParkGym is méér dan alleen een sportschool. Wij gaan een stap verder voor onze leden en doen er alles aan om jou zo goed mogelijk vooruit te helpen. Dit allemaal in een uniek centrum met een geweldige uitstraling en fijne sfeer. Bij ons staat niet altijd het prestatiegerichte voorop maar vinden we het vooral belangrijk dat je lekker in je vel zit. Wij zijn er voor jou, ongeacht je doel.

Liever sporten onder begeleiding van een gediplomeerde personal trainer? Dit kan bij ParkGym PT!


Het sportcentrum

Ons sportcentrum ParkGym is gevestigd in Beweegcentrum Dokkum, waar o.a. fysiotherapeuten, een psychosomatisch fysiotherapeut en  diëtisten en een orthomoleculair specialist hun behandelruimtes hebben.  


Wat maakt ParkGym uniek: 

Locatie: gevestigd op een unieke locatie middenin het groen met alle rust van de natuur om het sportcentrum heen, maar gelegen aan één van de belangrijkste invalswegen van Dokkum 
De accommodatie: ons karakteristieke, hypermoderne pand is van alle gemakken voorzien en bestaat uit 2 vleugels met rechts de ruimtes met o.a. fysiotherapie, diëtisten, orthomoleculair specialist en psyshosomatische fysiotherapie, en links de sportruimtes van ParkGym. 
Ambiance: in onze sportschool in Dokkum draait het om een gezellige en gemoedelijke sfeer. Iedereen is welkom, we zijn laagdrempelig en hechten waarde aan persoonlijk contact. Bij ons ben je geen nummertje, maar kennen we je bij naam. Daarnaast vinden we een hygiënische omgeving ontzettend belangrijk: dit is één van onze top-prioriteiten.

Ons pand is verdeeld in 3 ‘verdiepingen’. Op de begane grond vind je de fitnessruimte met alle reguliere toestellen, de douches en kleedkamers. Daarnaast vind je hier ons unieke eGym-concept, lees hier meer over eGym. De tweede verdieping staat in het teken van cardio (loopbanden, fietsen, crosstrainers, roeiers e.d.) en in de kelder zit ons krachthonk aka PowerGym van 300 m2. Deze ruimte is o.a. ingericht voor krachttraining en wordt vooral gebruikt door individuele sporters en fanatieke krachtpatsers die heel specifiek naar hun ideale lichaam toewerken. In het krachthonk staan o.a. dumbells, halters, diverse bankdrukbanken en squat- en deadliftplatformen. Ook is er voldoende ruimte voor functionele workouts en oefeningen. 


Lid worden 

Ben je overtuigd? Word lid van onze sportschool in Dokkum! Samen kijken we welk sporttraject het beste aansluit bij jouw wensen en doelen. Voor beginners stippelen we een route op maat uit en ben je een doorwinterde sporter, dan laten we je graag je gang gaan en staan we ondertussen klaar voor vragen en advies. Met onze verschillende trainingsruimtes en groepslessen, altijd onbeperkt sporten, de HealthCorner en FitBar, verzorgt ParkGym het complete plaatje voor zowel de gelegenheidssporter als doelgerichte atleet. Meld je vandaag nog aan! Tot ziens bij ParkGym, méér dan alleen een sportschool!

Starten met sporten kan door je direct via de website aan te melden, door contact met ons op te nemen of binnen te wandelen tijdens onze openingstijden. Doordeweeks zijn we tussen 12.00 uur en 16.00 uur wel gewoon geopend voor onze leden, maar is er niet altijd begeleiding aanwezig.

 

Openingstijden

ParkGym is regulier geopend van 7.00 - 22.00 uur op maandag t/m donderdag, 7.00 - 21.00 uur op vrijdag en 10.00 - 15.00 uur op zaterdag en zondag.

Op werkdagen zijn we tussen 12.00 uur en 16.00 uur gesloten voor niet-leden. Binnenlopen kan dus iedere ochtend, namiddag of avond. 


Aangepaste openingstijden feestdagen etc.

Klik hier om altijd de meest actuele (aangepaste) openingstijden te bekijken