Close

HealthCorner

Meten = weten, daarom hebben we als sportschool in Dokkum voor al onze leden (ongeacht je abonnement) de HealthCorner ontwikkeld. Een nieuw en uniek concept voor de regio. In deze ruimte met hightech meetapparatuur brengen we je lichaamssamenstelling in kaart, zoals gewicht, bloeddruk en het vocht-, vet-, visceraal vet- en spiergehalte. Deze zijn o.a. belangrijk om te weten i.v.m. hart- en vaatziektes, diabetes en nierfunctie. Als enige sportschool van Dokkum e.o. bieden we hiermee een complete gezondheids check-up. 

Voor de fitnessgoeroes onder ons: de apparatuur in onze HealthCorner is zo geavanceerd dat deze zelfs van afzonderlijke lichaamsdelen de spiermassa en –locatie analyseert, zodat je bijvoorbeeld de armen of benen kunt vergelijken en a.d.h.v. onderlinge verschillen kunt verkleinen. We maken geen gebruik van schattingen en de metingen zijn uiterst accuraat. In slechts 45 seconden is de lichaamssamenstelling meting voltooid.

Alle metingen worden inzichtelijk gemaakt in de app voor een compleet overzicht. Hier verschijnen ook alle nieuwtjes, challenges, nieuwsbrieven en kun je direct contact opnemen met een trainer. Hier verschijnt ook je progressie met eGym.