Close

eGym

Sporten in Dokkum met eGym: een fit & gezond lijf in een half uur  

Sporten in Dokkum met de eGym van GymPark maakt fit blijven wel heel gemakkelijk! eGym is een zeer effectieve en geavanceerde circuittraining op maat waarbij je in 30 minuten een volledige workout doet, afgestemd op jouw lichaam en doelen. Het is veilig, efficiënt en erg geschikt voor o.a. beginners of als je weinig tijd hebt. 


eGym: een revolutionaire manier van sporten

Met korte sessies op 8 verschillende toestellen train je in korte tijd alle grote spiergroepen in je lichaam, er zijn geen wachttijden en je stapt in op het toestel naar keuze. 

Voor de eerste sessie op de eGym-toestellen doen we een meting in de HealthCorner. Daarnaast maken we met de eGym Hub een 3D-scan van je lichaam, zodat de toestellen zich precies kunnen instellen op jouw lichaam. Je scant het je polsbandje, en het toestel stelt zich in enkele seconden voor je in. Het enige dat jij nog hoeft te doen is gaan zitten en de oefening uitvoeren. Zo train je veilig, gemakkelijk en efficiënt. Schatten naar het juiste trainingsgewicht is verleden tijd. eGym meet automatisch je kracht en stelt aan de hand hiervan jouw ideale trainingsgewicht in.

Tijdens de training krijg je via een display tips en instructies, zodat je verkeerde uitvoering van de bewegingen (en dus blessures) voorkomt. Zo blijft trainen veilig! 


Wanneer eGym 

Sporten in Dokkum met eGym is bij uitstek geschikt voor: 
  1. Afvallen 
  2. Spieropbouw 
  3. Conditietraining 
  4. Revalideren 
  5. Algemene fitheid 
  6. Of een combinatie hiervan 


Vooruitgang in beeld met de app 

De app van ParkGym is gelinkt met eGym, zodat je via de telefoon je trainingen en vooruitgang bijhoudt en precies ziet hoever je bent. Zo blijf je gemotiveerd! Is het tijd voor meer uitdaging? Dan passen we eenvoudig de trainingsgewichten aan, maar altijd binnen de veilige grenzen van jouw kunnen.  


Optimaal resultaat 

Om zoveel mogelijk uit eGym te halen, adviseren we om 2 keer per week een training te doen. Door de efficiënte manier van trainen doe je binnen een half uur een volledige workout. Bekijk hier ons eGym-programma. Kom langs en probeer eGym bij ParkGym in Dokkum, zo is sporten wel heel erg leuk!