Close

Veelgestelde vragen

ParkGym is veel meer dan alleen een sportschool. Bij ons staan persoonlijkheid, laagdrempeligheid en een goede sfeer voorop. We beloven je: je voelt je thuis bij ParkGym. Onze leden staan op één en dit merk je.

Bij ons train je onder de beste begeleiding op de nieuwste apparatuur in een sportcentrum die huiselijk en gezellig is ingericht. 
 

eGym is de nieuwste ontwikkeling in de fitnesswereld: acht high-tech toestellen die zich doormiddel van een 3D scan instellen op jouw lichaamswaarden. eGym meet jouw kracht en stelt hierdoor automatisch jouw ideale trainingsweerstand in, afhankelijk van jouw doel en trainingservaring. Een volledige training duurt slechts 30 minuten en is vanaf twee keer per week zeer effectief. Door regelmatige coach & meetmomenten houden we jouw progressie bij. Bij eGym heb je gegarandeerd resultaat.

Kortom: je traint op de meest effectieve manier en eGym haalt alle zorgen bij je vandaan.

Dat is geheel afhankelijk van je doel, trainingservaring en interesse. Wel kunnen we zeggen dat je nergens zo effectief traint als met eGym (al dan niet in combinatie met vrije fitness). Bij eGym heb je gegarandeerd resultaat.

Twijfel je? We raden aan om eGym te proberen; de eerste maand kun je switchen naar een ander lidmaatschap als het toch niet je ding is. 

We adviseren je graag!

Jazeker! Bij ParkGym vinden we de juiste begeleiding enorm belangrijk. Hier onderscheiden we ons dan ook bewust in. Wanneer je geen ervaring hebt met fitness maar dit wel wilt (of moet) gaan doen, dan staan we voor je klaar. Onze deskundige trainers maken aan de hand van een persoonlijk intake gesprek een stappenplan op maat. Dus niet alleen de eerste keer helpen we je, maar we blijven in nauw contact. We begrijpen dat het best wel een stap kan zijn, maar samen helpen we jou vooruit.

Daarnaast is eGym bij uitstek geschikt voor starters. Benieuwd naar wat het best bij jou past? Laat je door ons adviseren! Laat hier je gegevens achter en wij nemen vrijblijven contact met je op.