Close

Paula

Sinds 2020 ben ik werkzaam als fitnessinstructrice, personal trainer en geef ik voedingsadvies. Het afgelopen jaar heb ik mij ook gespecialiseerd in "koude training" en heb ik de studie tot (plantaardig)voedingsdeskundige bijna afgerond. Vanaf november 2022 ben ik als zelfstandige werkzaam. Ik train samen met je aan huis, buiten en nu ook bij ParkGym in Dokkum!


Als geen ander weet ik uit ervaring wat fitness en voeding voor je lichaam kan doen. In 2012 was ik 103 kilo, deed ik niet aan sport, rookte ik en wist ik niet wat goede voeding was. Ik was niet gezond dus! Dit zorgde ervoor dat ik continu aan verschillende crashdiëten deed zonder blijvend resultaat. Na de zoveelste poging om gewicht te verliezen heb ik het over een andere boeg gegooid en ben ik me gaan verdiepen in gezonde voeding. Ik kon de proef op de som nemen door mijn kennis toe te passen op mezelf en al snel begon ik kilo’s te verliezen. Ook merkte ik dat bewegen makkelijker en leuker werd. Ik startte zelf met fitness en na een tijdje werd mijn lichaam strakker en sterker. 


Mijn interesse voor fitness en gezonde voeding bleef groeien. Ik wilde graag meer leren om uiteindelijk ook anderen te kunnen helpen met een gezonde levensstijl. Daarom heb ik de opleiding Fitness trainer A en B gedaan incl. voedingsadvies. Mijn kennis en ervaring deel ik graag met je om jou te begeleiden in je proces. Of je nu kilo’s kwijt wilt, je fitter wilt voelen of gewoon sterker wilt worden, het kan, is niet moeilijk en ik ga je helpen!

Wil je meer informatie over wat ik voor jou kan betekenen? Laat een berichtje achter via onderstaand formulier en ik neem contact met je op!

Meld je aan

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor personal training.